facebook

Одрaзy пicля eфiрy “Прaвo нa влaдy” oпiвнoчi в Києвi нeвiдoмi в мaскaх cкoїли нaпaд нa cлyгy нaрoдy

Народний депутат розповів усі подробиці нападу

У Києві було скоєно напад на народного депутата від фракції “Слуга народу” Максима Бужанського. Про подію політик повідомив на своїх сторінках в соціальних мережах і зазначив, що знав заздалегідь про напад.

Максим Бужанський розповів, що близько 16-ї години у четвер, 5 березня, йому надійшла інформація про те, що проти нього готується провокація. Напад стався вночі, біля будівлі телеканалу Zik.


“О 16 годині мене попередили, що готується провокація, після вечірнього ефіру Народ Проти. І вірно, в 0 годин 30 хвилин, натовп персонажів, людина 35-40, з битами, які представилися ветеранами полку Азов, і прибула на автомобілях АА 1154 ХІ Міцубісі L200 чорний, АА0714 Ха білий мерседес-спринтер, за допомогою декількох яєць здобула переконливу перемогу над моїм костюмом “, – розповів народний депутат і додав, що напад не справило на нього особливого враження, так як постраждав тільки його костюм.

Читайте також:  Окупанти застосували важке озброєння, є поранені: в Міноборони розповіли про ситуацію на Донбасі

“Не особливо вражений, костюмів у мене явно більше, ніж у них яєць, я маю на увазі, у мене одного, ніж у них всіх, сорока, разом узятих. Переживаю, не злякалися чи хлопці, все-то чотири десятки, ось так взяли , і зважилися на такий відчайдушний крок “, – додав Бужанський.

Джерело.



Категорії: