facebook

Воїни ЗСУ на Донбасі отримали сертифікати: ризикують життям заради натхнення

Прес-штаб ООС розповів про привітання воїнів.

Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів.


Але в сьогоднішній, 6 січня, публікації мова пішла про про різдвяний вертеп, який відвідав з колядками район проведення ООС. Напередодні Різдва Христового, у Святвечір, українських військовослужбовців одного з підрозділів вирішив привітати колектив Соледарського міського центру культури та народної творчості з наступаючим святом.
Воїни ЗСУ виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, а колядники-мандрівники заспівали пісні, а також побажали військовослужбовцям натхнення та міцного здоров’я у досить нелегкій, проте дуже важливій справі. Це стосується захисту України та її народу.

Читайте також:  Подвійне щастя: у відомого співака народилась одразу двійня

“Вихованці міського центру культури та народної творчості подарували українським воїнам “Сертифікат щастя на 2021 рік”, зарядили теплими враженнями всіх присутніх та занурився у світ українського фольклору та звичаїв. За доброю традицією “господарі будинку” щиро подякували колядникам за привітання та побажання та пригостили їх ласощами та подарунками”, — йдеться у повідомленні.

< blockquote cite = "https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/1036163146876301" class = "fb-xfbml-parse-ignore" >

Різдвяний вертеп завітав з колядками в район проведення ООС

У переддень Різдв Христової, на Святвечір, … Опубліковано Операцій про & # 039; єднаньіх силах / Спільних сили Операція & nbsp; Середа, 6 січня 2021 р.

Джерело.



Категорії: