facebook

В Італії відкриваються магазини і відновлюють роботу офіси

Країна перейшла в Фазу 2 – поступовий вихід з карантину.

Попри те, що в Італії посилили карантинні заходи на Великдень, в цілому країна поступово починає виходити з ізоляції. Настав час Фази 2 – в країні відкриваються магазини і починають роботу офіси, пише italia-ru.com.


Три нових типи підприємств були додані в список магазинів, які вже було вирішено відкрити раніше: книжкові магазини, магазини канцелярських товарів і магазини одягу для немовлят і дітей.

Але уряд також вирішив розширити список дозволених типів виробничої діяльності, включивши підприємства, що працюють в наступних секторах: лісове господарство, комп’ютерне виробництво, догляд за ландшафтом, гідравлічні роботи, оптовий продаж паперу та картону.

Читайте також:  Коронавірус в Україні різко сповільнився: статистика МОЗ на 20 квітня

Компаніям, які поки не можуть працювати, дозволено відвантаження товарів на складі, доступ до приміщень компанії співробітникам або третім особам, яким доручено здійснювати нагляд і технічне обслуговування, управління платежами, а також прибирання та дезінфекція приміщень.

Співробітники магазинів і компаній, що відкриваються, повинні дотримуватись наступних правил: дотримання безпечної дистанції; прибирання приміщень двічі на день; природна вентиляція і повітрообмін; наявність і доступність продуктів для дезінфекції рук і клавіатур, сенсорних екранів, систем для прийомів платежів; використання масок в закритих приміщеннях; використання одноразових рукавичок при продажі продуктів харчування і напоїв.

Джерело.



Категорії: