facebook

“Сидіть вдома!”: українці за кордоном розповіли про умови карантину та святкування Великодня (відео)

Українці, які зараз проживають в різних куточках планети сповістили про карантинні обмеження у своїх містах, а також розповіли, як відзначатимуть Великдень в таких умовах і як ставляться до таких заборон.

Про це інформує “Правда ТУТ”.

Журналісти зібрали думки із 


Франції
Італії
США
Словенії
Данії
Польщі
Австрії
Об’єднаних Арабських Еміратів

В деяких з них Великдень відбувся ще минулого тижня і нічого катастрофічного не сталося, якщо богослужіння прослухали онлайн і скасували зустріч з родичами, тож радять і вам ДОСЛУХАТИСЯ ДО ЦИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ!

🔸СИДІТЬ ВДОМА! УКРАЇНЦІ ПРО СИТУАЦІЮ ЗА КОРДОНОМ🔸

🔸УКРАЇНЦІ ПРО СИТУАЦІЮ ЗА КОРДОНОМ🔸Будьте вдома! Українці, які зараз проживають в різних куточках планети сповістили про карантинні обмеження у своїх містах, а також розповіли, як відзначатимуть Великдень в таких умовах і як ставляться до таких заборон. Наші журналісти зібрали думки із 👇🔹Франції 🔹Італії 🔹США 🔹Словенії 🔹Данії🔹Польщі 🔹Австрії 🔹Об’єднаних Арабських ЕміратівВ деяких з них Великдень відбувся ще минулого тижня і нічого катастрофічного не сталося якщо богослужіння прослухали онлайн і скасували зустріч з родичами, тож радять і вам ДОСЛУХАТИСЯ ДО ЦИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ!Хочеш знати більше – Вмикай ПравдаТУТ Львів 👇🖥https://pravdatutlviv.com/vypusk/online/📲https://www.youtube.com/channel/UCzIQFSl36rKvC6kEW4sKveA…#ПРАВДАТУТЛЬВІВ

Опубліковано ПравдаТУТ Львів Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Джерело.



Категорії: