facebook

Цього літа італійці підуть на пляжі з бланком самосертифікації

А батьки повинні будуть контролювати, щоб гри дітей мали «помірну активність».

Яким буде літо 2020 року на пляжах Італії? Якщо прочитати нові правила, обговорювані асоціацією Federbalneari, – справжнім кошмаром. Чому? Тому що, замість того, щоб насолоджуватися відпочинком, батькам доведеться контролювати, щоб їхні діти займалися «ігровими заняттями низької інтенсивності» і не збиралися в групи з іншими малюками, щоб не отримати штраф. Потім переконатися, що на площу 4х2 квадратних метра доводиться тільки одна людина.


Уявіть собі необхідність чекати в черзі – на відстані в два метри від інших, що знемагають під сонцем, відпочиваючих – для розміщення шезлонга (який ви вже забронювали онлайн). Звичайно, вас пустять на пляж тільки після пред’явлення самосертифікації, що засвідчує що ви не можете були заражені коронавірусів. Очевидно, що вхід передбачений тільки з одного боку, а вихід – з іншого. Плутанини немислимі.

У барі будуть обслуговувати максимум по 4 клієнта. Також в цьому випадку, можливо, щоб купити морозиво або мінеральну воду, вам доведеться підготуватися до черги.

Читайте також:  Албанські лікарі в Італії в честь від'їзду влаштували вечірку і отримали штрафи за 500 євро

Правила, встановлені Federbalneari в реченні, призначеному для обговорення, згруповані за категоріями, і їх повинні будуть прийняти всі туристичні об’єкти півострова, від узбережжя Романьї до Сицилії. Кожен пляж буде піддаватися суворому контролю за щоденними санітарними роботами. Наприклад, шезлонги можуть бути орендовані тільки однією людиною в день. І якщо випадково клієнт залишає пляж о 2 годині дня, ніхто більше не зможе доторкнутися до шезлонга, поки ввечері він не пройде санітарну обробку.

Все це стосується обладнаних пляжів. Але Італія сповнена диких пляжів, і поки ніхто не знає, яка їхня доля цьому влітку, ніхто не знає, як регулювати приток туристів на них?

Проект літа на море під емблемою Covid-19 2020 практично готовий. Може бути, все ж, краще податися в гори?

Джерело.



Категорії: