facebook

Центральна і місцева влади живуть подвійними стандартами, – Синютка про ситуацію з коронавірусом у Львові

Нинішня влада та епідемія коронавірусу – це дві паралелі, які не перетинаються.

Про це у прямому ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” заявив ексочільник Львівської ОДА, нардеп від “ЄС” Олег Синютка.


“Таке враження, що сьогоднішня влада і епідемія – це дві паралелі, які не перетинаються. Тому що влада, яка живе подвійними стандартами, не тільки “Велюром” і “Мрією”, а загалом – вона точно не є з людьми. Вона не зробила нічого, щоб захистити медиків, щоб виплатити медикам обіцяні кошти, щоб провести належним чином другий етап медичної реформи. Вона не має права, щоб сьогодні висловлювати думку людей”, – зазначив Синютка.

За словами нардепа, проблемна ситуація й спалах захворюваності, які нині склалися у Львові – це наслідок спільної недолугої діяльності центральної й місцевої влади:

“Те, що твориться у Львові – це результат спільних дій центральної “зеленої” влади і місцевої “зеленої” влади. Ви ж пам’ятаєте, як центральні показували “відосіки” по центральних каналах, так і місцеві показували “відосікі” по місцевих каналах. Як ті писали у Фейсбуках, так і наші писали по Інстаграмах. Але нічого спільного з боротьбою проти коронавірусу не було”.

Олег Синютка підкреслив, що влада за кілька місяців карантину так і не спромоглася забезпечити медиків усім необхідним.

Читайте також:  Путін відповів, чи буде Росія найближчим часом масовано обстрілювати Україну ракетами

“За сьогоднішній день по Львову кажуть про 125 хворих. А це що, правдива інформація? Та ні. Бо тести сьогодні аналізують, які були забрані 10 днів тому. А сьогодні я зустрівся з випадком, що прийшли результати тестів, які були забрані 22 травня! Ці люди вже давно здорові. Але ці люди не можуть піти на роботу, бо не мають жодного підтвердження. Бо частина тих тестів загубилася, а в частині взагалі не змогли визначити результат, бо вони були забрані давно. Крім того, медики й далі без захисних костюмів, медики далі без форми. Оце ситуація на Львівщині. Це, знаєте, як два світи: одні живуть “зверху” і їх ніщо не цікавить, а інші живуть зі своїми проблемами кожного дня і не можуть розраховувати на владу, бо вона живе подвійними стандартами”, – наголосив нардеп.

Джерело.



Категорії: