facebook

Бізнесмена судитимуть за рейдерське захоплення майна столичного заводу

Київською місцевою прокуратурою № 2 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора товариства за фактом підроблення документів, протиправного заволодіння майном підприємства, установи, організації, а також легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

Як інформує Офіс генпрокурора, директор товариства, яке на праві оренди користувалося приміщеннями ПАТ «Київський радіозавод», протиправно заволодів будівлею підприємства на підставі підробленого договору купівлі-продажу від 1999 року.


Надалі незаконно привласнену будівлю вніс до статутного капіталу власного товариства, після чого перепродав її знайомому.

На будівлю, що стала об’єктом злочинних посягань, а також на майно підозрюваного накладено арешт.

Читайте також:  Наступного року у Франківську буде 3600 першокласників

Екскерівнику товариства загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, рішенням Іванківського районного суду задоволено позов прокуратури Київщини про витребування у державну власність 25 га земельних ділянок лісового фонду ринковою вартістю понад 40 млн грн.

Джерело.



Категорії: