facebook

Банкомати стали небезпечними! У шахраїв з’явилася нова схема крадіжки грошей, будьте пильні

Українці все частіше стикаються з шахрайством після зняття грошей з банкомату. При цьому суми, які можуть списуватися з рахунку, можуть бути найрізноманітнішими. Шахраї використовують дуже просту схему, яка дозволяє їм залишатися безкарними – “обчислити” їх просто неможливо.

Крадіжка грошових коштів відбувається за допомогою спеціального пристрою. Воно встановлюється на банкоматі, і помітити його практично неможливо. Після того, як карта вставляється в апарат з установленим пристроєм, всі дані зчитуються. На клавіатуру встановлюється спеціальна накладка, яка дозволяє обчислити пін-код картки. Коли у шахрая є всі необхідні дані, він без праці виготовляє дублікат карти, і в будь-якому банкоматі знімає з неї всі гроші до останньої копійки.


Ніяких способів захисту від шахрайства немає, тому єдине, що може врятувати вас – тільки ваша пильність. Переконайтеся в тому, що на банкоматі немає ніяких додаткових пристроїв, а клавіатура – не накладено. Якщо у вас є хоч найменші підозри, краще знайдіть інший апарат.

Читайте також:  “Благодатний Вогонь не сходить – його запалюють”: священик ПЦУ розповів про “антихриста” і кінець Росії

Джерело.



Категорії: