facebook

ЦУПИВ ВЕЛОСИПЕДИ, МОТОЦИКЛИ, АВТО: ЯК 16-РІЧНИЙ ХЛОПЕЦЬ З РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ СТАВ СЕРІЙНИМ ВИКРАДАЧЕМ

У сім’ї вже й не знають, що робити з хлопцем.

16-річний хлопець з Рівненської області цупив велосипеди, мотоцикли, легковики і навіть буси. Попервах крав у своєму селі. Почав із машини священника, до якого ходив у церкву. А далі вже дістався Волинської області.


За словами потерпілого Олександра Вакулінського, в якого неповнолітній викрав машину, думав, що працювала банда.

“Очікували там як мінімум, що буде три зловмисника. Автівка звечора була запаркована за 2-метровим забором у дворі, зловмисник проник через забор, проник через ворота, відкрив з внутрішньої сторони і виїхав машиною”, – розповів він.

В машині, каже, була сумка дружини з грошима. За них юнак заправив автівку і вирушив додому на Рівненщину.

Вдома на Рівненщині 16-річного Вадима поліцейські вже знають. На його рахунку 12 викрадених велосипедів, мотоциклів і машин. І це лише за пів року. На Волинь юнак потрапив на поцупленому з сусіднього села авто. А туди доїхав на краденому мотоциклі.

“На викраденому автомобілі у селі Яринівка, він поїхав у Волинську область. На ґрунтовій дорозі вже загруз і в подальшому вже пішки. На велосипеді знову заволодіває новим транспортним засобом”, – повідомив т.в.о керівника Сарненського відділу поліції Василь Дячук.

Читайте також:  Суд над ПриватБанком: НБУ заявил об угрозе стабильности Украины

Велосипед той теж вкрав по дорозі, щоб пішки не йти. На автівці пана Олександра дістався назад до свого райцентру. А тут і його, і автівку знайшли. Дорогою що туди, що назад у копів юний водій підозр не викликав.

Про Вадима у його рідному селі розповідають, що він був нормальним хлопцем, ходив до церкви.

Але потім кажуть, що раптом змінився і чи не першою викрав машину того ж таки батюшки, якому ходив прислужувати. А далі крадіжки почастішали. Скільки точно було поцуплено, невідомо, бо в селі, кажуть, хлопця та його сім’ю шкодували.

У сім’ї вже й не знають, що робити з хлопцем. Самі з ним говорили, поліція бесіди проводила – безрезультатно.

“А що ми можемо? Ми плачемо, що нічого не можемо зробити. Ми возили його до Рівного до лікарні, щоб його обстежили, чи може хворий. Сказали, що повністю здоровий. Він каже: “Я так хочу””, – розповіла бабуся.

Нині Вадим вже в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 8 років за ґратами. За попередні викрадення справа вже в суді. Нові ще розслідують.

Джерело.



Категорії: