facebook

Петицію з проханням впускати українців до Польщі без карантину замкнули

Підписатися під петицією більше не можна.

Як пoвідoмляє Yavp.pl, автором петиції про те, щоб включити Україну до переліку країн, прибуваючи з яких літаками не потрібно відбувати обов’язковий карантин, була Олена Каплиш.

Зараза на порталі, де петиція була розміщена, значиться, що авторка замкнула її. Петиція менше ніж за тиждень встигла набрати 2 654 підписи.


“Ми зібрали 2650 голосів за петицію. Дуже дякую всім за вашу участь. Я відправила петицію адресатам із посиланням на підписи. Чекаю на відповідь одержувачів. Як тільки її отримаю, то, перешлю вам. Наразі закриваю голосування під петицією, чекаємо на відповідь. “, – пояснила Олена Каплиш.
Нагадаємо, петиція, адресована прем’єр-міністру Матеушу Моравєцкому, президенту Польщі Анджею Дуді та міністру здоров’я Лукашу Шумовському, з’явилася 7 липня 2020 року. Авторка наголошувала, що існуючі зараз правила, які зберігають карантин для громадян України, які прибувають до Польщі з батьківщини, але скасовують його для громадян Польщі або інших країн ЄС, які так само прибувають з України, мають ознаки дискримінації за громадянством, ксенофобії й не мають нічого спільного з боротьбою з епідемією COVID-19.

Джерело.



Категорії: