facebook

Нахабні водії прорвали загородження на Шулявському мосту: “асфальт навіть не встиг застигнути”

Київські водії почали кататися по з’їздам Шулявського мосту всупереч заборонам

Як повідомляє Politeka.net, очевидці опублікували відеозапис із камер в соціальній мережі Facebook (щоб подивитися, скрольте сторінку вниз).


“Оце кайф – їздити по асфальту, який ще навіть не встиг застигнути. Хтось дуже «кмітливий» посунув загородження і всі помчали”, – пишуть автори.

На опублікованих кадрах видно один із з’їздів Шулявського мосту, який чорніє нещодавно прокладених асфальтом. Кілька машин звертають на нього з шляхопроводу, ігноруючи обмежувальні загородження, і спускаються вниз, де благополучно об’їжджають такі ж обмеження і рухаються далі.

“А потім ці до… першими будуть кричати, що всі навколо крадуть (тому дороги погані), і тільки вони “справно платять податки” (аж цілих пару тисяч в рік)”; “Потрібно фіксувати такі випадки, і переводити фінансову відповідальність за стан асфальту саме на таких лосів”; “Все від безкарності, пообурювалися і все, а вони поїхали і розуміють, що штрафи їх не наздоженуть…”; “Важко проїхати 100 метрів і повернути ліворуч. Швидше за все якщо тут закрили з’їзд трохи далі дозволили поворот наліво. Якщо ні то бляха проїдьте до Дегтярівської. Що за люди”

Читайте також:  «Вавришівці» пробивають забудову зсувонебезпечного схилу на Печерську через суддю з Окружного

Джерело.



Категорії: