facebook

Легше поставити питний фонтан, ніж збудувати сміттєвий завод, — Лопачак про безгосподарність Садового

Замість вирішувати складні і дійсно важливі проблеми Львова, міський голова Андрій Садовий впродовж 15 років займається політиканством. Він встановлює питні фонтани, прокладає велодоріжки, фарбує фасади на площі Ринок, але не будує сміттєвого заводу, не оновлює очисних споруд і не впроваджує сучасної транспортної схеми — тобто робить лише те, чим зможе легко пропіаритися для чергових виборів.

Про це у прямому ефірі “Народного толк-шоу” заявив голова фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.


“У наступні три місяці до місцевих виборів ми постійно будемо бачити дуже багато абсурдних ідей, дуже багато абсурдних виконань. Будемо бачити, як люди спішать перерізати стрічки і відкривати об’єкти. Після цього, я впевнений, у листопаді, грудні, січні, ми будемо бачити дуже багато чергових кримінальних справ, правоохоронці почнуть перевіряти ті речі, які зараз відбуваються”, – зазначив Лопачак.

Депутат звернув увагу на те, що, на відміну від інших міських голів, Андрій Садовий не звітує публічно перед львів’янами. За словами Лопачака, все тому, що мерові Львова просто немає чим похвалитися за свої три каденції:

“Ми всі, львів’яни, справді хочемо, щоб наше місто було класне, щоб були ті питні фонтанчики, щоб були рівні дороги, щоб було багато дерев, щоб вчасно їздив громадський транспорт, щоб було достатньо паркомісць у центральній частині міста, щоб були перехоплюючі паркінги, щоб убла розширена об’їзна дорога…Я можу перераховувати ще довго. Але проблема в тому, що Андрій Іванович про це все розповідає вже 15 років, але так нічого і не здійснює. Коли мова заходить за звіти міського голови – йому нема про що звітуватися. За який проект під головуванням Садового не бралася міська рада – все закінчувалося черговими статтями про Андрія “Долю” і кримінальними провадженнями.

Ви ж пригадайте. Міська рада при Садовому хоче будувати стадіон…У результаті – купа кримінальних справ, ганьба, втрата купи кредитних коштів і стадіон без жодного відсотка власності міста знаходиться у власності держави. Садовий перед виборами обіцяє збудувати сміттєпереробний завод…у 2010-му, у 2015-му…Зараз знову та тема відійшла на другий план. Про ці речі можна довго говорити. І це зрозуміло, коли команда не на своєму місці. Вони тільки загортають у гарні папірчики. Бо ж справді, набагато легше поставити 6 питних фонтанів, ніж збудувати сміттєпереробний завод. Легше прокласти велодоріжку, ніж збудувати сучасні очисні споруди. Легше помалювати фасади на площі Ринок, ніж впровадити сучасну транспортну схему. Людина показує самі фантики…Це не рівень міського голови. Це рівень шарлатана, піарника, політтехнолога…Це не господарка, це політиканство”.

Джерело.



Категорії: