facebook

В Херсоні жінка повісилася з дитиною на руках

У Херсоні поліцейські врятували жінку, яка намагалася покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.


На лінію правоохоронців подзвонили очевидці, які розповіли, що на березі річки в Корабельному районі бачили жінку, вона вела себе дивно. За їхніми словами, жінка кричала, кидалася камінням і ображала маленьку дівчинку.

На місце виїхала поліція. Вони не побачили там ні жінку, ні заявників. Тому поліцейські почали оглядати прилеглу територію.

Як повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності поліції Херсонської області Ярослав Шанько, в лісосмузі поліцейські виявили жінку, яка була повішена на гілці дерева і ще подавала ознаки життя. Вона тримала дитину на руках.

Дільничні кинулися рятувати жінку і спільними зусиллями витягли самогубицю із зашморгу. Поліцейські заспокоїли 3-річну дитину, подарувавши іграшки, поспілкувалися з жінкою і викликали швидку допомогу.

Читайте також:  “Коронавірус – ніби тест на людяність”: відомий український радіоведучий зачитав реп, присвячений COVID-19


Поліцейські встановили, що жінці 20 років, вона була в стані наркотичного сп’яніння. За її словами, причиною такого рішення стали проблеми в сім’ї і небажання виховувати дитину.


Бригада швидкої медичної допомоги транспортувала жінку в лікарню для надання медичної допомоги. Дитину направили до дитячої лікарні, поки з дівчинкою все добре. Її вилучили з сім’ї і направили в “Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей”. Про даний факт поліцейські повідомили службу у справах дітей. Зараз надається правова кваліфікація події, жінка буде притягнута до адміністративної відповідальності.

Джерело.



Категорії: