facebook

Школярка завагітніла від 10-річного хлопчика і готується до пологів – “Зароблю в інтернеті”

Вагітна школярка вже стала зіркою і готується народити дитину. Про це розповіли у виданні The Sun.

Повідомляється, що 13-річна школярка з Росії зізналася, що завагітніла від її залицяльника Івана, якому 10 років.


Дівчинку з її історією запросили на телебачення, після чого вона знайшла величезну популярність і набрала велику кількість підписників в соцмережах.


вагітна дівчинка з хлопчиком, фото: The Sun
Дитину вона вирішила залишити, проте у дівчинки з’явилася проблема – жодна клініка не погоджується прийняти у неї

Вона розповіла, що в її рідному місті Желєзногорську лікарня відмовилася її приймати. Також відмову вона отримала і в пологовому будинку №6 столиці краю Красноярську, який знаходиться в 40 милях від її міста.При цьому дівчинка не пояснила, чи були відмови пов’язані з її популярністю або зі складнощами, які можуть виникнути в процесі пологів. В даний момент вона знаходиться в в перинатальної клініці в Красноярську і готується до народження дитини.

Лікарі провели обстеження і розповіли, що ненароджена дитина вже має вагу 3,6 кг. Дівчинка сподівається, що пологи пройдуть без проблем, природним шляхом. Її мама вже підписала договір на екстрений кесарів розтин, якщо виникне така необхідність.Не дивлячись на це, дівчинка не вважає, що не зробила помилку. Вона заявляє, що усвідомлює всі складнощі материнства в такі юні роки, проте сподівається, що зможе розвиватися і забезпечувати себе за допомогою соцмереж.

Читайте також:  Все трапиться до 28 листопада: у Генштабі зробили заяву про загострення ситуації на кордонах

Джерело.



Категорії: