facebook

Вінницю сколихнула серія загадкових вбивств: перелякані люди говорять про маніяка, фото

У Крижопільському районі Вінницької області сталося три схожих вбивства, жертвами стали двоє чоловіків і жінка.

Про це повідомили “Факти”.


Вбивства сталися влітку минулого року, але люди досі налякані. На даний момент розкрито тільки одне з вбивств, але рідні та близькі загиблих впевнені, що людей міг вбити маніяк або банда вбивць-грабіжників і гвалтівників.

За словами сестри однієї з жертв, 32-річної матері двох дітей Олени Брагарник, за жінкою напередодні її вбивства стежив незнайомець в чорному.


“23 серпня близько 22-ї години вона йшла додому і розмовляла по телефону з другом. Раптом Олена пронизливо закричала в трубку: “Відпустіть мене! “Зв’язок обірвався … Друг Олени дзвонив багато разів, але сестра не відповідала”, – розповіла жінка.

Друг приїхав додому до Олени, вони з родичами почали шукати її. Незабаром вони виявили жінку вбитою.

“В яру і заростях за кілька сотень метрів від дороги ми знайшли оголене тіло Олени. Голова в крові, волосся скуйовджене, ноги розкинуті. Зламана щелепа, вибиті зуби, розбитий череп, понівечений підборіддя вбитий в черепну коробку … Чотири ножові удари в серце”, – додала сестра.

Інший загадкової жертвою став Анатолій Рудько з села Заболотне Крижопільського району. Він рік тому помер на лікарняному ліжку після звірячого побиття. Йому намагалися перерізати горло, при цьому обікравши і сильно побивши. Кілька днів за життя Анатолія боролися медики, його навіть вивели з коми, але говорити він не міг, тому родичі так і не дізналися, що сталося.

Читайте також:  У неї залишилася маленька донечка: У Німеччині в орендованій квартирі вбили українську дівчину

“Наші діти досі чекають тата додому … Толя якось приснився нашому сусідові. Чоловік був веселим, у доброму гуморі. Сусід питав:” Толя, що з тобою сталося?” Чоловік відповів: “Ви не того шукайте! Вам потрібна людина, яка грає на саксофоні … “, – розповіла вдова.


Ще одне моторошне злочин стався в грудні 2019 року. Пізно ввечері жінка поверталася додому з роботи. Біля залізничних колій ззаду на неї напав невідомий. Бив жертву, а потім зґвалтував.

У цей момент по рейках йшов локомотив. Машиніст кинувся на допомогу потерпілій. Побачивши його, насильник втік. Вдалося запам’ятати, що нападнику на вигляд близько 30-35 років, зріст близько 175 сантиметрів. Він був одягнений в темну куртку з капюшоном.

Після цих вбивств люди боялися виходити на вулиці в темний час доби. Жінки, літні люди, ходили групами, батьки зустрічали дітей зі школи. Навіть чоловіки боялися темряви. Люди досі живуть в страху, адже вбивцю або вбивць досі не знайшли.

У поліції не згодні, що це були серійні вбивства і не розголошують версії злочинів. Своєю чергою, жителі райцентру і району не дуже-то охоче вірять правоохоронцям.

Джерело.



Категорії: