facebook

На Львівщині водій Audi A6 протягнув поліцейського 30 метрів по трасі

У понеділок, 14 вересня, на контрольному посту «Замок» у селі Великосілки Кам’янка-Бузького району на Львівщині трапився інцидент між патрульним поліцейським та водієм-порушником, під час якого 46-річний водій Audi A6 раптово рушив та, зачепивши патрульного, протягнув його близько 30 метрів по трасі. Унаслідок цього патрульний потрапив з травмами до лікарні, а водію загрожує кримінальна відповідальність.

У поліції Львівщини повідомили, що інцидент трапився сьогодні близько 9:00 ранку на контрольному посту «Замок» у селі Великосілки Кам’янка-Бузького району. Патрульні поліцейські зупинили автомобіль Audi A6 за порушення правил дорожнього руху.


Водій-порушник раптово рушив з місця, зачепивши патрульного (фото поліції)

За кермом автомобіля був 46-річний мешканець міста Житомир. Під час перевірки документів водій та його син, який сидів поруч, поводилися агресивно та грубо, не реагували на зауваження, а далі водій різко рушив з місця. Зачепивши патрульного, він протягнув його за автомобілем близько 30 метрів, спричинивши при цьому тілесні ушкодження. Правоохоронця доставили у лікарню для надання медичної допомоги. На уточнюючи запитання, як саме водій автомобіля зачепив патрульного, в прес-службі поліції повідомити відмовилися.

За цим фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф або позбавлення волі на строк до двох років.

Читайте також:  B цe прoстo нeмoжливo пoвiрити: У peзoнaнcнiй cпрaвi ДТП з Кyлeбoю нoвий шокуючий пoвoрoт

Джерело.