facebook

З 3 листопада всі уженди в Польщі працюватимуть лише дистанційно

Цього тижня ключові питання можна буде вирішувати майже виключно в Інтернеті. Уряд попереджає про наближення труднощів. Уженди обслуговуватимуть лише клієнтів, які мають надзвичайно нагальні проблеми для вирішення.

Про це повідомляє InPoland.net.pl.


Спільна комісія уряду та місцевого самоврядування домовилася, що всі урядові адміністрації та органи місцевого самоврядування з вівторка, 3 листопада, перейдуть на дистанційну роботу. Уряд видасть і опублікує відповідну постанову вже сьогодні, 2 листопада. Рішення має бути чинним протягом наступних двох тижнів. Проте Матеуш Моравецький зробив застереження, що обмеження може бути продовжено до подальшого повідомлення.

Відповідне рішення було представлено на конференції глави уряду минулої п’ятниці. Потім Матеуш Моравецький повідомив про закриття кладовищ, а також звернувся до людей похилого віку з проханням не залишати свої будинки без потреби. Це — реакція на постійне збільшення кількості інфекцій.

Читайте також:  Роботодавцям рекомендують запровадити позмінну або дистанційну роботу — Степанов

— У нас також є директива щодо державного управління — всі працівники (присутність яких на робочому місці не є вирішальною) повинні працювати віддалено. Таке рішення є обов’язковим на наступні два тижні з можливістю продовження, — сказав прем’єр-міністр.

Минулої суботи, 31 жовтня, Матеуш Моравецький зустрівся із заступником міністра внутрішніх справ Павлом Шефернакером та представниками місцевого самоврядування.

— За результатами предметної конструктивної дискусії було домовлено про те, що положення про адміністрацію місцевого самоврядування набере чинності у вівторок, після його оголошення в понеділок, 2 листопада, — йдеться у спільній заяві.

Джерело.



Категорії: