facebook

У Вінницькій області мати вбила 5-річного сина

У Вінницькій області 25-річній матері-одиначці із села Соболівка оголосили про підозру у вбивстві 5-річного сина. Жінка била дитину головою об підлогу, поки не перестав дихати. Розправу над малюком вона влаштувала, начебто, через обірвані шпалери на стіні.

Усе відбувалося на очах його шестирічної сестрички. У селі кажуть, агресивну поведінку жінки помічали і раніше, через це навіть примусово возили її до психлікарні, йдеться в сюжеті ТСН.

Напередодні хлопчик не прийшов до садочка, а його 6-річна сестра Діана – до школи. Вчителі дзвонили, але матір не відповідала. Тому разом із сільським головою пішли до родини.


“Побачили, що вона тримає дитину на руках замотану в ковдру, цього хлопчика, а дівчинка сидить на землі. Вона була така стривожена, не говорила, дивилася в одну точку, а в хлопчика взяла за ручку, була холодна”, – згадує сільська голова Соболівки Віра Асауленко.

Читайте також:  У Кабміні оцінили ймовірність повного локдауна в Україні

На місце одразу викликали поліцію та медиків. Та шансів на порятунок дитини вже не було.

“Спасати вже не було кого, дитина була із гематомами на голові і на шиї були видимі ушкодження шиї, було видно пятна від удушення. Дитина вже була з видимим трупними пятнами, вона вже була мертва”, – розповів лікар швидкої Олександр Корнєйчик.

Джерело.



Категорії: