facebook

У Житомирській області за загадкових обставин загинули чоловік із пасинком: подробиці трагедії

На Житомирщині за трагічних обставин загинули чоловік із пасинком. За два дні після їх зникнення автомобіль родини знайшли на дні ріки Случ.

Подробиці – у сюжеті Апостроф News о 15:00.


Зниклих шукали по всьому району, поки сліди колес не знайшли поблизу місцевої річки. Чоловіка із сином два дні намагалася знайти Світлана Савчук.

“Зараз абонент знаходиться поза зоною досяжності, і так з дев’ятого листопада. Я не побажаю зараз нікому такого – пережити те, що переживаю я. Я не знаю, де моє дитя. У мене один син”, – розповіла Світлана.

Жінка раз за разом телефонувала синові та чоловіку. Востаннє Світлана говорила з дитиною, коли хлопчик повернувся додому зі школи і пішов гуляти з собакою.

“Син мені дзвонив, як ішов у школу, прийшов зі школи і коли він був удома. О пів на п’яту він мені подзвонив, що бере собаку і йде гуляти.Добре, іди. Чоловік до мене також приїхав о пів на п’яту. Каже, ти ідеш, я кажу – ні, до 5 робочий день. Тоді своїми ногами”, – пригадує жінка.

Коли вона повернулася додому, там нікого не було. Спочатку Світлана шукала зниклих із друзями самотужки.

“Ми одразу сіли в машину, ми почали їздити, ми об’їздили понад річкою, ми об’їздили всі чотири райони, скрізь. Ми почали їздити у той бік у ліс, в лісі ми обїздили все. Ми вже другу добу на ногах”, – ділиться Світлана.

До пошуків дитини з батьком долучилася і знайома людини Наталія.

“Люди добрі, може, хто знає. Дзвоніть, пишіть, кажіть на 102. Звертайтеся до найближчого відділку поліції, до будь-якого поліцейського. Може, таким чином і знайдемо. Поширюйте по Facebook. Хтось їх знає”, – благає Наталія.

Коли Світлана та друзі родини зрозуміли, що усе марно, звернулися до поліції. Правоохоронці обстежили чи не увесь район і знайшли зачіпку біля водойми у місті, де мешкала родина.

“Є сліди, схожі на сліди автомобіля, он кротовина счесана. Можливо, автомобіль тут міг з’їхати. В ході відпрацювання річки, вілпрацювання лісового масиву, у ході пошукових заходів було віднайдене таке місце, і зараз відпрацювауємо версію, що машина у водоймі”, – доповів начальник сектору карного розшуку поліції Сергій Собецький.

До пошуків сина та чоловіка Світлани долучили і рятувальників.

“Вони попросили. У них є версія, що автомобіль з’їхав у річку. Так як у нас є лодка, аварійно-рятувальне обладнання, нас попросили, щоб ми допомогли перевірити дно акваторії річки Случ”, – наголосив начальник сектору Баранівського підрозділу УДСНС Богдан Хотян.

Рятувальники ретельно обшукали водойму і знайшли затоплену автівку. Всередині були тіла зниклих людей.

Читайте також:  Відключення світла в Україні тепер діляться на два типи: де дивитися графік

Причину трагедії наразі встановлюють правоохоронці. Світлана досі не розуміє, що трапилося.

“Ні скандалу не було, нічого”, – сказала жінка.

Джерело.



Категорії: