facebook

Набридла школа: 12-річна учениця “замінувала” школу у центрі Києва

Поліцейські клопотатимуть перед судом про призначення школярці заходів виховного характеру.
У Києві 12-річна школярка зателефонувала до поліції із повідомленням про замінування навчального закладу, який розташований на столичному Печерську.

Про це у середу, 25 листопада, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.


Так, до поліції надійшов дзвінок про замінування навчального закладу на вулиці Івана Кудрі. На місце події виїхали фахівці вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативна група, патрульні, рятувальники та лікарі. Експерти-вибухотехніки зі службовими собаками ретельно обстежили будівлю та прилеглу територію. У результаті перевірки будь-яких небезпечних чи вибухових пристроїв виявлено не було.

Читайте також:  Жахлива ДТП у Києві: біля Ocean Plaza зіткнулися Skoda та Chevrolet - загинули чотири людини. ВІДЕО+ФОТОрепортаж

“Правоохоронці встановили, що до надання неправдивого повідомлення про замінування причетна 12-річна учениця цього ж навчального закладу. Працівники ювенальної превенції в присутності психолога та близьких її родичів опитали дівчинку”, – йдеться в повідомленні.

За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

“Поліцейські клопотатимуть перед судом про призначення школярці заходів виховного характеру”, – зазначається в повідомленні.

Через це із навчального закладу було евакуйовано близько 300 осіб, серед яких учні, вчителі та інші працівники.

Джерело.



Категорії: