facebook

Чоловік випив кави на вокзалі і впав у кому, очевидці чухають потилиці: “Клофелінщики?”

Це вже п’ятий пацієнт з отруєнням невідомою речовиною.
30-річний чоловік потрапив до реанімації після того, як випив кави на автовокзалі у Рівному. Його швидкою доправили до обласної лікарні. І виявилось, що це не перший випадок отруєння на цій автостанції. Подробиці у сюжеті новин «Спецкор» на каналі 2+2.

Потерпілий мав їхати на заробітки до Польщі. Чекаючи автобус, він розговорився з іншим подорожуючим. Той запропонував кави, після якої чоловік опинився у реанімації. Мати потерпілого додає, що у сина вкрали гроші та документи.


За словами лікарів, це вже п’ятий пацієнт з отруєнням невідомою речовиною, якого доправили з автовокзалу «Рівне». У всіх випадках симптоматика однакова – запаморочення, втрата свідомості.
«Останній пацієнт розповідає, що його пригостили кавою і ніби був смак коньяку. Його привезли до нас вже у стані коми», – розповідає Олександр Нестеренко, заступник головного лікаря Рівненської обласної ради.

Читайте також:  У ліфті багатоповерхівки Львова знайшли понівечене тіло жінки

Медики припускають, що чоловік отруївся клофеліном. Це препарат для зниження тиску, дію якого значно підсилює алкоголь. При низькому артеріальному тиску може відбутися зупинка серця.

Нині на автостанції «Рівне» патрулює поліція. Слідчі вже відкрили два провадження за крадіжки. Крім того, планують провести експертизу, щоб з’ясувати, чим саме отруїлися люди.

За крадіжки зловмисникам загрожує до трьох років за ґратами, але після розслідування можлива серйозніша кримінальна стаття.

Джерело.



Категорії: