facebook

COVID-19 в Україні: у МОЗ назвали регіони з найгіршою епідситуацією

Станом на 13 грудня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень — у Києві, у Черкаській та Сумській областях. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.


Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Києві — 746,0, у Черкаській області — 731,3, у Сумській області — 707,1, та у Запорізькій області — 705,1 (-).

Читайте також:  У Вроцлаві збили українця на велосипеді: лікарі виписали з шпиталя з важкими травмами. Батьки не можуть приїхати (ОНОВЛЕНО)

Найнижчий показник захворюваності: у Вінницькій області — 164,3, у Кіровоградській області — 224,2 та у Закарпатській області — 235,6.

Нагадаємо, в Україні на ранок неділі, 13 грудня зафіксовано вже 894 тис. випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст — 9176.

Джерело.



Категорії: