facebook

У Харкові створили спеціальну “парковку для оленів”: фото

У Харкові місцева влада вирішила оригінально боротися з любителями паркуватися де заманеться. В одному з найбільш проблемних місць біля Сумського ринку встановили спеціальний знак про “парковку для оленів”.

Цей знак не передбачений жодними правилами дорожнього руху, підкреслив перший заступник харківського міського голови Ігор Терехов.


Як тільки дозволить погода, на асфальті уздовж трамвайних колій ми ще й трафаретом намалюємо, де саме наші доморощені “лосі” повинні паркуватися,
– розповів місцевий чиновник.

Він пояснив, що це місце є надзвичайно проблемним, адже там ледь не щоденно хтось залишає своє авто, яке потім загорожує можливість проїзду для трамвая.

Читайте також:  На трасі під Харковом знайшли двох дітей, які втекли від батька-наркомана - "Автостопом до мами"

Заступник харківського мера також підкреслив, що водії кидають свої авто в забороненому для паркування місці, не зважаючи на те, що відвідувачі ринку безкоштовно можуть залишити їх на годину на одній з двох парковок ринку.

“Одним словом, шановні водії, паркуйтесь так, щоб нікому не заважати, особливо – громадському транспорту й комунальній техніці”, – наголосив Ігор Терехов.

Джерело.



Категорії: