facebook

Жінка віддала доньку жебракувати

На Дніпропетровщині жінка віддала доньку в жебрацтво.

39-річна мешканка Кривого Рогу віддала дівчинку жінці, яка займалася жебрацтвом, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.
“До поліцейських звернулися працівники соціального центру, які виявили невідповідність деяких фактів під час оформлення жінки з дитиною. Вони повідомили, що до них звернулася громадянка, яка не мала постійного місця проживання, перебувала в скрутному матеріальному становищі та намагалася оформити документи на соціальні виплати. Під час перевірки правоохоронці встановили, що вагітна жителька Кривого Рогу вирішила позбутися дитини та передати її 38-річній жительці Києва. Щоб уникнути проблем із законною реєстрацією дитини, вона використала для оформлення у пологовому будинку анкетні дані своєї спільниці. З фальшивим документом вагітну доставили до пологового будинку, де 10 травня 2019 року вона народила дівчинку. Наступного дня жінка залишила медичний заклад та за домовленістю одразу передала немовля спільниці, прізвище якої згідно з підробленим документом мала дитина”, – сказано в повідомленні.


Поліцейські з’ясували, що мати дівчинки – жителька Молдови, раніше судима в Україні за крадіжки, грабежі та зберігання наркотиків. На території нашої держави вона проживала без реєстрації. Крім дівчинки, має ще 3 дітей – 4, 10 та 19 років.

Читайте також:  П'яна мати вигнала маленьку доньку замерзати в снігу: "Заважала бухати"

Обом жінкам оголосили про підозру і обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. Їм загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі. Дівчинка перебуває в будинку дитини в Кропивницькому.

Джерело.



Категорії: