facebook

У МОЗ назвали регіони з найгіршою епідситуацією

Станом на 31 грудня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень – на Запоріжжі, на Миколаївщині, а також у Києві. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.


Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Запорізькій області – 559,3 (-), у Миколаївській області – 503,1 (-) та у місті Києві – 499,1 (-).

Читайте також:  “Коронавірусний гість”: односельчани накинулися на жінку через сина. Задіяли поліцію

Найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 100,5 (-), у Закарпатській області – 120,9 (-) та у Івано-Франківській області – 134,3 (-).

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Нагадаємо, в Україні на ранок 31 грудня зафіксовано вже 1,055 млн випадків COVID-19, за добу – 9 699.

Як повідомлялося раніше в УНН, у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Джерело.



Категорії: