facebook

Міла Кузнєцова з 13-м розміром покрутила перед камерою своїми кулями: “Казка, до якої можна доторкнутися”

Напередодні Нового року пишногруда українка вирішила заохотити своїх фанатів відвідати святковий захід.
Міла Кузнєцова анонсувала новорічний захід, не забувши при цьому прорекламувати і свої груди.

Міс Всесвіт “Plus Size”, українська модель та блогерка Міла Кузнєцова добре відома своїми пишними формами, завдяки яким вона стала новою рекордсменкою України у номінації “Найбільші жіночі натуральні груди”.


В уродженки Полтавщини від природи 13-ий розмір грудей. Об’єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram та хвалиться своїми формами.

Напередодні Нового року пишногруда українка вирішила заохотити своїх фанатів відвідати святковий захід – новорічні гуляння в стилі книг і фільмів про Гаррі Поттера, які влаштують у четвер, 31 грудня, на території Osocor Winter Village.
У своїх Insta Stories Міла Кузнєцова розповіла, що чекає відвідувачів Osocor Winter Village – катання на ковзанах по льодовій арені просто неба, відвідування фудкортів з тематичними смаколиками та вуличних барів київського Хогсміда, святкова ілюмінація та салюти, а також циркове шоу на льоду – єдине в Україні.

Читайте також:  МОН: навчальний рік завершать дистанційно

“Новорічна казка, до якої можна доторкнутися”, – говорить Міла, при цьому не забуваючи крутити перед камерою своїми кулями, які ледь не вискакували з вирізу її сукні.

Джерело.



Категорії: