facebook

У Туреччині на орендованій віллі знайшли мертвою українку

Імовірною причиною смерті називають самогубство.

У Туреччині знайшли мертвою 25-річну громадянку України, яка проживала в Бодрумі на орендованій нею віллі. Про це повідомляє Milliyet.


Зазначається, що в приміщенні, де знайшли тіло Христини Новицької, були знайдені мотузка, шарф та деревне вугілля, приготоване до спалювання. За словами поліцейських, дівчина могла здійснити спробу самогубства за допомогою цих предметів.

Основною версією смерті називають саме самогубство, оскільки всі три замки сталевих дверей вілли були зачинені зсередини, а на вікнах були залізні решітки. Відомо, що загибла тривалий час страждала від головного болю, тому часто їздила на лікування до України. Припускається, що вона могла покінчити з життям через свою хворобу.

Читайте також:  Погрожують не віддати тіла: Іран пішов на драконівські заходи через катастрофу МАУ

Сусіди та охоронці житлового комплексу, де українка орендувала віллу, заявили, що дівчина жила одна. Із відеозаписів камер спостереження видно, що в четвер, 31 грудня, вона замовила їжу й більше не виходила.

При цьому розшукувати Новицьку почала мати, яка не могла до неї додзвонитися з України. Наразі ж тіло українки направили до моргу для встановлення точної причини смерті.

Джерело.



Категорії: