facebook

Щасливі Настя Каменських і Потап засвітилися посеред Києва: “Коли вже народжувати?”

Настя Каменських поділилася зворушливими фото, позуючи з чоловіком Потапом.
Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила тепле селфі з коханим чоловіком Потапом, відправившись на прогулянку по Києву в один з порівняно теплих зимових днів. Так, артистка приміряла масивний білосніжний жилет-оверсайз і яскраво-червоний светр, в той час як Олексій стояв у шкіряній куртці зі стаканчиком кави в руках.


При цьому красуня доповнила образ лише масивними блискучими сережками-гвоздиками, а ось фірмові кучерики зібрала назад в недбалий пучок, насолоджуючись злегка туманним ранком. Варто відзначити, що зіркова сім’я активно займається спортом і намагається дотримуватися правильного харчування, а тому вражають шанувальників результатами схуднення за останні кілька років.

View this post on Instagram

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)


Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися : “О ГОСПОДИ які ви красиві”, ” коли вже народжувати то будеш?️ ️ в 50 збираєшся чи що народжувати?”, “Потап і Настя здеся), коли буде зимова пісня? пум ппурум)”,” АААААА як КРАСИВО😻”,” які ж ви красиві”,” Потап покращав))”, ” ви найкрасивіша пара❤️❤️❤️”,” як донечка з татом)”, ” Потап в сорочечці😮 🔥 👏”,”добре, коли є почуття💞”.

Джерело.



Категорії: