facebook

Пророцтва Ванги про Зеленського дійшли до наших днів, що з цього правда

Болгарська віщунка Ванга нібито передбачала прихід до влади президента України Володимира Зеленського. І через 23 роки після її смерті пророцтва продовжують здійснюватись. Про це заявляють у програмі російського НТВ. Відео з’явилось в YouTube. Сліпа ясовидща Ванга прийняла за життя близько мільйона страждаючих.

Про пророцтва телеканал розповідає, посилаючись на журналіста і кума Ванги Сергія Косторного.


У секретну спецпоїздку поїхав помічник президента РФ – Єльцина. Ванга хотіла таємно поговорити з Борисом Миколайовичем.

“У середині 90-х Ванга вже знала, що до влади в Україні прийдуть Кличко, Порошенко, Тимошенко і Яценюк. Дослівно це пророцтво звучало так: “Буде клич, буде порох, буде тьма, буде кролик, але все розвіється і вітром винесене буде!” Це було передбачено, коли Володимир Зеленський тільки закінчив середню школу, але Ванга вже знала і про його майбутнє: “Порох впаде, і прийде йому на зміну зелений господар”, – стверджують журналісти.

Читайте також:  Два брати помінялися дружинами і тепер обидві вагiтнi. Я всяке в житті чув, але тут просто завис

Крім цього жінка нібито заявляла про долю Європи наступне: “І чорна тінь накриє Європу, і люди притихнуть у страху, і чужинці прийдуть! Вони прийдуть керувати Європою”.

Приймала гостей Ванга на кухні, на своєму дивані, сама завжди сідала біля вікна, зазвичай щоразу запрошували перекладача, адже македонський діалект Ванги могли розібрати далеко не всі.

Джерело.



Категорії: