facebook

14-річний хлопець влаштував стрілянину на дитячому майданчику

В Ізмаїлі на Одещині 14-річний хлопець влаштував стрілянину на дитячому майданчику.

Поранення із пневматичної зброї отримали двоє підлітків 13 та 14 років. Ступінь тяжкості спричинених їм тілесних ушкоджень визначить експертиза, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.
“Підозрюваний прийшов на дитячий майданчик зі своїм 15-річним приятелем та почав безпідставно чіплятися до двох хлопців, які займалися спортом. Під час суперечки він кілька разів вистрілив із пневматичної зброї у бік неповнолітніх і втік разом з товаришем”, – сказано в повідомленні.

Постраждалі розповіли про подію матерям, а ті звернулися до поліції. Металеві кульки, якими стріляв правопорушник, поцілили їм у руки, ноги та спину. Підозрюваного та його старшого товариша поліцейські знайшли на одній із вулиць міста. З’ясувалося, що саме 15-річний підліток придбав через інтернет зброю, з якої стріляв його приятель.
“Пістолет у хлопця вилучили і направили на експертне дослідження. Що ж стосується правової оцінки дій іншого учасника – вона буде дана після з’ясування усіх обставин події”, – каже т. в. о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Олександр Кучугура.


Дії неповнолітнього “стрілка” кваліфікували як хуліганство. Йому загрожує до 7 років в’язниці.

Читайте також:  Зеленський пропонує довічне ув'язнення для водіїв, які створюють п'яні ДТП

Джерело.



Категорії: