facebook

Байден на посаді президента США в першу чергу подзвонив Путіну, а не Зеленському

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден подзвонив президенту Російської Федерації Володимиру Путіну раніше, ніж Президенту України Володимиру Зеленському, передає УНН

Як повідомили в Кремлі, сьогодні відбулася телефонна розмова Володимира Путіна з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.


Вони обговорили нормалізацію відносин між Росією і США та актуальні питання двостороннього і міжнародного порядку денного, в тому числі, боротьбу з пандемією коронавірусу, відзначено в повідомленні Кремля.

Що було раніше

Обраний президент США Джо Байден 20 січня на церемонії інавгурації прийняв присягу, офіційно вступивши на посаду глави держави. Пізніше Байден вперше прибув в Білий дім як президент США і підписав перші укази, скасувавши рішення президента Дональда Трампа.

Після вступу на посаду новий глава Білого дому вже провів бесіди з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, президентом Мексики Андресом Мануелем Лопесом Обрадором і прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, а також президентом Франції Емануелем Макроном.

Читайте також:  “Це пастка”: Кулеба розповів, чого насправді домагається Путін

З Президентом України Володимиром Зеленським Байден поки так і не говорив.

Джерело.



Категорії: