facebook

Не встиг зайти в зал: Дубінський розповів, як його виключали з фракції

Народному депутату Олександру Дубінському не дали виступити перед колегами в зв’язку з розглядом питання про його виключення з фракції “Слуга народу”. Більше того, інші питання вже не розглядалися “слугами”, а засідання фракції після цього закінчилося. Про це в ефірі телеканалу “НАШ” повідомив народний депутат Олександр Дубінський, інформує УНН.

Цитата:


“Вчора, до речі, була дуже цікава історія. Я приїхав на фракцію з приводу свого виключення. Там же у нас був якийсь графік виступів. Як тільки я приїхав, зняв пальто і пішов в зал виступати перед колегами, прибіг секретаріат і почав мене зупиняти: “Віддайте телефон, зареєструйтесь”. І поки це відбувалося, три хвилини заминка, вибігає Арахамія і каже: “Друзі, не будемо тягнути час. Ось результати, підписи. Проголосували, виключили. Фракція закінчилася”. Тобто, я ще зайти не встиг, а вони, обробившись від переляку, по суті справи, щоб не слухати, що я їм буду говорити, не червоніти і не дивитися на підлогу, швиденько проголосували і втекли. Це було цікаво спостерігати”, – заявив нардеп.

Читайте також:  До 6 млн доларів. Разумков розповів про продаж місць у партії. Не готові за це відповідати!

Доповнення

Вчора, 1 лютого, народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції “Слуга народу”.

Сам же Дубинський заявив, що це маніпулятивний результат, який необхідний конкретним людям в Офісі Президента і Парламенті.

Уже сьогодні Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков офіційно оголосив про виключення народного депутата України Олександра Дубинського зі складу пропрезидентської фракції “Слуга народу”, таким чином монобільшість стало меншою.

Що було раніше

Раніше стало відомо, що США ввели санкції стосовно деяких українців та організацій, Дубінський потрапив в цей список.

Нардеп у відповідь заявив про “помилкові доноси”, а також запевнив, що його реакція буде мати юридичний характер.

Джерело.



Категорії: