facebook

“Все почнеться впродовж тижня”: Арестович застеріг про наближення дуже важкого періоду війни

Олексій Арестович, який є радником голови Офісу президента України, застеріг, що вражаючі та повномасштабні бойові дії на фронті мають початися вже впродовж тижня.


Як інформує “ТСН”, за словами Арестовича, те, що відбувається зараз, – “це лише квіточки, а от ягідки слід очікувати протягом тижня”.

Про це радник ОП анонсував у розмові з російським правозахисником, журналістом Марком Фейгіним у середу, 3 серпня.

Арестович повідомив про загальну воєнну ситуація на фронтах. Так, за його словами, наразі в Харківській області точаться бої місцевого значення з обстрілами населених пунктів. Однак на Ізюмському напрямку спостерігається відносне затишшя.

“Особливо принципового нічого не відбувається. Ми – перед затишшям, справжні події розпочнуться протягом тижня. Поки йдуть події, які багатьом, особливо тим, хто на місці, здаються відносно спокійними.

Читайте також:  Таролог передрік нові масовані удари РФ: названо небезпечні дати

Але якщо дивитися на стратегічний розмах усього театру, то розуміємо, що це – місцеві дії. Проте ці місцеві дії мають і мету, і результати”, – сказав радник керівника ОП.

Запис “Все почнеться впродовж тижня”: Арестович застеріг про наближення дуже важкого періоду війни спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: