facebook

Папа Римський Франциск оголосив про початок Третьої світової війни, найгірший сценарій уже здійснено

Папа Римський Франциск оголосив про початок Третьої світової війни, найгірший сценарій уже здійснено


У Ватикані знову здивували заявою про події у світі. Все найгірше вже почало відбуватися.

Папа Римський знову приголомшив світ черговою заявою. Вважає, що жодної Третьої світової війни чекати у майбутньому не потрібно, адже вона йде вже сьогодні.

Про це він заявив під час виступу перед польськими учасниками аудієнції напередодні річниці початку Другої світової війни, повідомляє Vatican news.

Він зазначив, як усі порівнюють події в Україні та світі з періодом 1939-1945 років, однак робити цього не потрібно. Все тому, що світ уже зіткнувся з Третьою світовою, і тому всім сьогодні треба помолитись за Україну.

“Сьогодні ми переживаємо Третю. Нехай пам’ять про минулий досвід підштовхне вас до культивування світу в собі, у сім’ї, у громадському та міжнародному житті”, – заявив понтифік у своєму зверненні.

Читайте також:  Росіяни викрали секретні американські технології на Запорізькій АЕС – експерт

До речі, останнім часом дедалі частіше українська сторона критикує дії Папи Римського Франциска. Він заявив, що дочку російського пропагандиста Олександра Дугіна, яку нещодавно було вбито в Москві, Дар’я стала жертвою війни. Далі у Ватикані почали виправдовуватись за слова понтифіка.

“Щодо великомасштабної війни в Україні, ініційованої Російською Федерацією, втручання Святішого Отця Папи Франциска ясно і недвозначно засуджує її як морально несправедливу, неприйнятну, варварську, безглузду, огидну. і блюзнірсько”, – йдеться у заяві.

Неодноразово найсвятішого закликали приїхати в Україну, і побачити все на власні очі, проте той постійно зазначає, що час ще не настав.

Запис Папа Римський Франциск оголосив про початок Третьої світової війни, найгірший сценарій уже здійснено спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: