facebook

Лавров визнав перемогу України, зробивши заяву про “спецоперацію”. Путін не пробачить

Глава російського міністерства закордонних справ здав і Путіна, і його генералів, зробивши заяву про перевагу України над російськими військами


Після того, як Путіну все ж таки довелося визнати свою слабкість перед армією України та оголосити загальну мобілізацію (хоч і часткову – тих, хто вже служив хоч колись), глава російського МЗС підлив олії у вогонь.

Соратник кремлівського диктатора визнав: так звана “спеціальна військова операція” може ніколи не закінчиться – тут навіть всеросійська мобілізація не допоможе.

Про те, що в Кремлі вже не знають, скільки протримаються війська РФ, Лавров ляпнув російським ЗМІ.

Він зазначив, що головними цілями цієї “спецоперації” є вже озвучені Путіним маразматичні ідеї: “денацифікація, демілітаризація та звільнення Донбасу”.

Читайте також:  Розправився з жертвою! Правда про ґвалтівника зі “Слуги народу” вразила Україну. Обдурив Зеленського

“Всі вони залишаються актуальними і будуть досягнуті, скільки б часу на це не знадобилося”, – сказав Лавров, визнавши, що навіть у Кремлі не знають, скільки Путін готовий покласти своїх солдатів заради старечих фантазій із захоплення України.

 

 

 

Запис Лавров визнав перемогу України, зробивши заяву про “спецоперацію”. Путін не пробачить спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: