facebook

От і дочекалися: у Росії з наступного тижня заборонять виїзд усіх чоловіків

Російським чоловікам незабаром заборонять залишати територію Росії, де оголосили так звану “часткову мобілізацію”. На такий крок Кремль планує піти, оскільки охочих залишити Росію, щоб не воювати, стає дуже багато.


Ось уже кілька днів ходять чутки, що у Кремлі обговорюється можливість запровадження у Росії військового стану та заборони на виїзд чоловіків за кордон. Ще б пак, таке рішення було б цілком логічним після того, як 21 вересня диктатор Володимир Путін підписав указ про “часткову мобілізацію” і тепер в Україну мають відправити близько мільйона російських “патріотів-визволителів”.

Так, наприклад, одне джерело, близьке до адміністрації президента РФ, заявило, що заборона на виїзд чоловіків мобілізаційного віку з Росії буде введена “після референдумів” (імітації голосування за приєднання до РФ на окупованих нею територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей України) — ред.), які мають закінчитись увечері 27 вересня.

Читайте також:  Одному з пасажирів не сподобалося, що його сусід по сидінню знаходиться у вагоні без маски.

За словами цього джерела, після 28 вересня 2022 року для виїзду з Росії чоловікам доведеться отримувати дозвіл від військкомату.

Разом з тим, заборона на виїзд з Росії чоловікам, які підлягають заклику, може бути оголошена і раніше анексії українських територій, оскільки влада оцінює потік тих, хто виїжджає з країни, як “викликає тривогу”.

 

Запис От і дочекалися: у Росії з наступного тижня заборонять виїзд усіх чоловіків спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: