facebook

Гордєєв розповів, як від вибухової хвилі постраждала його квартира: “Будинок мій отримав тріщину”

Ведучий розповів про пошкодження своєї квартири внаслідок ворожої атаки дронами-камікадзе.


Будинок ведучого “Сніданку з 1+1” Єгора Гордєєва розташований по сусідству з житловою спорудою, куди поцілив ворожий іранський дрон-камікадзе.

В ефірі телемарафону знаменитість розповів, наскільки сильно його житло зачепило вибуховою хвилею. За словами Єгора, у квартирах повибивало шибки. Окрім того, у будинку виникла тріщина.

“Там повибивало шибки. У мене на балконі шибки практично зі всіх вікон, які вище за мене. Там прибирати й прибирати, але це дрібниці порівняно з тим, що зараз відбувається у тому будинку. Хвиля вибухова була така сильна, що будинок мій, який стоїть впритул до того будинку, який зараз майже вщент зруйнований, отримав тріщину. Я не архітектор, не можу коментувати детально, але пошкоджено будинок достатньо суттєво. Ну і, звичайно, там повибивало шибки”, – розповів ведучий.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Yegor Gordeev (@yegorgordeev)

Гордєєв закликає всіх не нехтувати сигналами повітряної тривоги. За словами ведучого, вирахувати траєкторію ворожого дрона неможливо. Навіть якщо збити безпілотник, він однаково вибухне, коли впаде на поверхню.

Читайте також:  “Дотримання графіків відключень електроенергії в Україні тепер перевірятимуть”: що це означатиме для українців?

“Зрозуміти приліт дрона абсолютно неможливо. Ми вже знаємо їхню роботу на своїх вухах і своїх очах. Це такі драндулети, які летять, навіть інколи бачу з балкона, траєкторію їхню зрозуміти неможливо. Коли їх збивають, вони просто втрачають траєкторію і вибухають при зустрічі з поверхнею. Навіть збиття дрона – це є небезпечно і це є великий вибух”, – додав Єгор.

Запис Гордєєв розповів, як від вибухової хвилі постраждала його квартира: “Будинок мій отримав тріщину” спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: