facebook

Ядерні погрози Путіна: ЗМІ пишуть, що США прискорять розміщення в Європі атомних бомб B61−12

Прибуття бомб заплановане вже на грудень 2022-го.


Сполучені Штати Америки прискорили розгортання точнішої версії своєї основної ядерної бомби на базах НАТО в Європі. Вашингтон вирішив прийти до таких дій на тлі погроз російського диктатора Володимира Путіна про застосування ядерної зброї.

Про це повідомляє американське Politico з посиланням на джерела.

Видання пише, що прибуття модернізованої гравітаційної авіабомби B61-12 планували на весну 2023-го. Втім, це пришвидшили і тепер прибуття має відбутися вже у грудні 2022-го.

Представник Пентагону Патрік Райдер заявив: хоча вони не мають наміру обговорювати деталі ядерного арсеналу, “модернізація американської ядерної зброї B61 ведеться вже багато років”.

Читайте також:  Український лікар про побачене в Італії: “Мені страшно за те, як ми зможемо впоратися вдома”

“Ми плануємо безпечно та відповідально замінити стару зброю на модернізовану версію B61-12. Це є частиною давно запланованої модернізації і ніяк не пов’язане з поточними подіями в Україні і ніяк не було прискорено”, – наголосив політик.

Ядерні погрози російського диктатора
Не перший місяць президент РФ Володимир Путін шантажує світ тим, що може застосувати ядерну зброю. Днями Москва завдала тренувального удару по Камчатці. Щобільше – глава Кремля особисто спостерігав, як вдбувалися тренувальні пуски балістичних ракет з ядерними боєголовками.

Запис Ядерні погрози Путіна: ЗМІ пишуть, що США прискорять розміщення в Європі атомних бомб B61−12 спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: