facebook

Як надовго убезпечити Україну від агресії Росії: полковник ЗСУ назвав п’ять умов

Навіть зміна влади в РФ не може вирішити проблему.


Для того, щоб Росія більше не нападала на Україну, її треба позбавити ядерної зброї, більшої частини територій і провести “комплексне очищення”. Якщо не дотримуватися цих умов, діти і внуки сьогоднішнього покоління українців отримають аналогічні проблеми з РФ.

Таку думку висловив у коментарі ТСН.ua військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник.

Як зазначив експерт, чутки про конфлікти в російському керівництві – “це стратегічно добре, але маємо розуміти головне – для нас будь-яка вежа Кремля погана”.

За його словами, українці зможуть розслабитися і перевести дух за декількох обставин.

“У мене є моїх власних п’ять принципів – як п’ять пальців на руці… Перше – держава розпадається, втрачає 90% своєї території… Забирають ядерну зброю, відсікають від нафти і газу, ми вступаємо до НАТО і щонайменше 40 років вони два покоління проходять комплексну санацію – очищення. Інших сценаріїв для нас не існує”, – наголосив він.

Читайте також:  “Діяти негайно”: термінове звернення глави МОЗ

За словами полковника, для українців “що більшовики погані, що царі, що умовні демократи в особі Єльцина”.

“Російська демократія закінчується там, де починається українське питання. Якщо навіть завтра виходить з в’язниці Навальний, проводять демократичні вибори, він стає президентом, повертається до нас Крим, вони виходять з нашої території, але залишаються цілісною державою з ядерною зброєю і доступом до нескінченних сибірських ресурсів, вони будуть думати, не чому вони цю війну почали, а чому програли. І наші діти і онуки матимуть ті самі проблеми”, – заявив Черник.

Запис Як надовго убезпечити Україну від агресії Росії: полковник ЗСУ назвав п’ять умов спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: