facebook

“Це станеться”: Подоляк пояснив, коли РФ дозріє до переговорів і повного виводу військ з України

Все більше росіян вважають, що війну проти України час закінчувати.


Підтримка війни в Україні, яку розпочала РФ на чолі з диктатором Путіна, серед росіян стрімко летить на дно.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Подоляк наголосив, що Росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але, на його думку, це станеться після звільнення одного із тимчасового звільнених міст на сході України.

“Д — деморалізація. Підтримка війни в Рф стрімко летить на дно. Від олігарха до чоботаря формується думка: “Час закінчувати”. Політично та психологічно Росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але це станеться. Одразу після звільнення Донецька чи Луганська”, – написав Подоляк у Твіттері.

Як повідомлялося, в Інституті вивчення війни вказують на те, що відступ армії Росії з Херсона розпалює ідеологічний розкол між провоєнними діячами та диктатором Кремля Володимиром Путіним, підриваючи довіру до відданості Путіна та його здатності виконати свої військові обіцянки. У звіті від 13 жовтня йдеться, що пряма критика Путіна в середовищі провоєнної спільноти є майже безпрецедентною. Наприклад, Олександр Дугін, якого називають ідеологом “руского міра”, відкрито розкритикував Путіна, за те, що він не зміг підтримати російську ідеологію, здавши місто Херсон.

Читайте також:  Українцям розповіли, як рятуватися від іранських дронів-камікадзе. Що потрібно знати

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що для початку переговорного процесу з РФ ключовою умовою є виведення російських військ з території України. Базовими переговорними позиціями Києва, за його словами, є отримання компенсацій за завдані війною збитки та обговорення питання покарання військових злочинців РФ.

 

 

Запис “Це станеться”: Подоляк пояснив, коли РФ дозріє до переговорів і повного виводу військ з України спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: