facebook

Кримчани готуються до повернення в Україну: у Чорноморському районі Криму підняли прапор України. Відео

У мережі показали, як український прапор з’явився на території Криму


У соціальній мережі розмістили дивовижне відео, яке було знято у тимчасово окупованому Криму. З’явилися унікальні кадри, де можна побачити, як український прапор піднявся над півостровом. Так, жовто-синій синій був помічений на окупованому півострові.

Дані кадри оприлюднили у соціальних мережах.

Вже весь світ знає, що на території України 10 місяців відбуваються військові дії. Путін наказав своїм окупантам захопити територію України буквально за два тижні, а Київ вони хотіли взяти лише за три дні. Однак путіністи ніколи не очікували, що зіткнуться з небаченим – Героями ЗСУ.

Після того, як мужні українські воїни повернули тимчасово окуповану Харківщину та Херсонщину назад до складу України, навіть самі окупанти почали замислюватися про потенційну поразку.

Читайте також:  "Давайте залишатися людьми": Зеленський і Кароль виступили на корпоративі "слуг народу". Перші фото і відео

Вже ходить чимало чуток серед закордонних військових аналітиків про те, що ЗСУ можуть найближчим часом зайти до Криму. Також є чимало кадрів із українською символікою на території тимчасово окупованого півострова. Однак зараз йтиметься про зовсім несподіваний поворот, бо в Криму вже можна побачити український прапор. Люди не змогли цього не помітити і зняли про це відеоролик.

“Крим готується до повернення додому”, – підписано відео в соцмережі.

 

 

Запис Кримчани готуються до повернення в Україну: у Чорноморському районі Криму підняли прапор України. Відео спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: