facebook

Наступатимуть з усіх боків: у ГУР розповіли про плани росії взяти Україну «у кільце»

Наступатимуть з усіх боків: у ГУР розповіли про плани росії взяти Україну «у кільце»


путінські окупанти не збираються закінчувати війну і готові йти на шалені втрати

У мережі розмістили неприємну інформацію для громадян України. З’явилися відомості про те, що путінські окупанти готують ще одне масштабне вторгнення на територію України.

Цю інформацію опублікували у соціальних мережах, посилаючись на українську розвідку.

«Росія може одночасно піти з півночі та сходу, – українська розвідка Україна готова до можливих нових наступів Росії, оскільки «на жодному з напрямків їм не вдалося досягти своєї мети»», – повідомляється в соціальній мережі.

Окрім цього, можна почути і слова самого представника ГУР МО України Андрія Черняка, який попереджає про чергову небезпеку путінських окупантів.

Читайте також:  84-річну пенсіонерку з Прикарпаття підозрюють у вбивстві сина

“Вони розуміють, що програють, але завершення війни не планують”, – заявив представник ГУР МО України Андрій Черняк.

Також наголошується, що українська розвідка вважає, що у найближчі півроку, навіть менше, російські окупанти готові втратити ще 70 тисяч людей.

«За оцінками розвідки, за наступні 4-5 місяців російська армія може втратити ще до 70 тисяч осіб. І до таких втрат керівництво країни-окупанта готове. У ГУР МОУ зазначають – росіяни намагатимуться утримати сухопутний коридор до Криму та захопити всю Донецьку область. Але окупантам не вдасться форсувати Дніпро, щоби знову захопити Херсон», – повідомили українцям у популярному месенджері.

Запис Наступатимуть з усіх боків: у ГУР розповіли про плани росії взяти Україну «у кільце» спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: