facebook

Закрив небо ціною власного життя: журналісти отримали ексклюзивні кадри роботи українських захисників під Бахмутом (ВІДЕО)

Неподалік Бахмута героїчно загинув оператор протиповітряного зенітно-ракетного комплексу. Журналісти отримали ексклюзивні кадри з передовій, які власноруч зняли військові про свою роботу і ціну, яку їм щодня доводиться платити за свободу.


Про це йдеться в матеріалі ТСН.

На відео, яке військові знімали під Бахмутом видно розвиток подій. Пост повітряного спостереження на даху будівлі помітив ворожий літак, який йшов низько й ніс ракети в бік наших позицій. Розрахунку протиповітряної оборони зреагував миттєво. Оператор ПЗРК “Стінгер” Олексій Новицький – доброволець, який на війні з перших днів – закрив для російської авіації українське небо ціною власного життя.

Успішно збивши сушку окупантів, Олексій разом з побратимами встиг спуститися в укриття. В той момент і почався обстріл ворожої артилерії. Один із снарядів влучив в пункт спостереження, Олексій загинув на місці. Його бойовий товариш травмований, нині в госпіталі.

Олексію Новіцькому було 50-т, він родом з Хмельниччини, до війни працював будівельником і добровольцем пішов на фронт. Вдома лишилося троє дітей і мати. “Командування частини передало документи на нагородження молодшого сержанта Новіцького посмертно званням “Героя України”. Від себе скажу, нам дорого обійшовся цей літак”, – каже його командир.

Читайте також:  Скандал із ситуаційною кімнатою: екс-чиновник АП розповів деталі її облаштування

Запис Закрив небо ціною власного життя: журналісти отримали ексклюзивні кадри роботи українських захисників під Бахмутом (ВІДЕО) спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: