facebook

“Знищити Путіна – питання тижня”: у диктатора РФ лишилася єдина можливість врятуватися – політолог

Коли Путін програє війну і втратить владу, його не зможе захистити від Заходу жодна країна, крім Китаю.


Російський диктатор Володимир Путін ще має можливість врятуватися, зберегти свої життя і свободу, якщо він зараз капітулює в обмін на західні гарантії безпеки. Якщо він цього не зробить, після поразки у війні його безпеку вже ніхто не гарантує.

Після поразки Путіну не допоможуть спроби заховатися в інших країнах – тоді Заходу буде достатньо й одного тижня, щоб його знайти і ліквідувати. Таку думку висловив публіцист та політолог Михайло Шейтельман в інтерв’ю ТСН.ua.

“У нього є ще поки що можливість і шанс розміняти свій імунітет у міжнародному плані на щось, якщо зараз він капітулює, піде від влади… Якщо запропонувати, наприклад, американцям, що вони зберігають життя Путіна, відмовляються від його переслідування в обмін, то на таке поки що підуть. Далі може вже й ні. Це єдина можливість”, — вважає Шейтельман.

Він наголосив, що Путіну не буде де сховатися після поразки у війні і втрати влади в РФ. За словами політолога, єдина країна, яка у такому разі могла б дати російському диктатору якісь гарантії недоторканності – це Китай. У західних країнах глава Кремля точно ховатися не буде, а в інших держав немає інструментів для того, щоб гарантувати Путіну недоторканність.

Читайте також:  На Прикарпатті вироблятимуть рідкий кисень для медичних цілей

“Він поїде до Індії, Індії завтра скажуть – видайте Путіна, або проти вас ембарго. Звичайно вона видасть тієї самої секунди або продасть за гроші”, – каже Шейтельман.

Також він додає, що заховатися у Венесуелі чи інший країні, де діє приватна військова компанія “Вагнера”, диктатору РФ теж не вдасться. Адже після поразки у війні і втрати Путіним влади ПВК “Вагнера” вже просто не діятиме. Шейтельман провів паралелі з розпадом СРСР і нагадав, що після розпаду Радянського Союзу впали майже всі режими, які він поставив по світу.

“Знищити Путіна, спіймати його в Центральноафриканській республіці для західних сил, коли у нього немає ядерної кнопки – це питання тижня”, – додав експерт.

 

 

Запис “Знищити Путіна – питання тижня”: у диктатора РФ лишилася єдина можливість врятуватися – політолог спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: