facebook

“Все почалося в Криму і на цьому закінчиться”: керівник ГУР повідомив, що Крим до літа повинен повернувся додому

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов помідомив, що треба робити вже можливе, аби повернути Крим до дому до літа. Також він додав, що РФ зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях.


Про це Буданов у інтерв’ю Washington Post.

“Ми маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому”,- повідомив Буданов.

В свою чергу Буданов наголосив, що наступу з Білорусі є малоймовірним. За його словами, такий крок може свідчити лише про намір відволікти і розділити сили оборони.

На запитання, чи вважає він, що захід українських військ до окупованого Криму спонукатиме президента РФ Володимира Путіна застосувати ядерну зброю, Буданов зазначив: “Це неправда. І Крим нам повернуть. Я вам більше скажу: все почалося в Криму в 2014 році, і на цьому все закінчиться”.

Читайте також:  10 авто й рейсовий автобус: на Черкащині трапилася масштабна ДТП. Фото

“Це тактика лякання. Росія – країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться. Нанесення ядерного удару призведе не просто до військової поразки росії, а до розпаду рф. І вони це дуже добре знають”,- розповів Буданов.

Запис “Все почалося в Криму і на цьому закінчиться”: керівник ГУР повідомив, що Крим до літа повинен повернувся додому спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: