facebook

“5000 доларів до 20 лютого”: українців закликають подавати заявки на перспективний грант

“5000 доларів до 20 лютого”: українців закликають подавати заявки на перспективний грант


Українці можуть одержати по 5000 доларів. В країні запускають проект для розвитку вітчизняних наукомістких стартапів.

Як інформує “biz.today.ua”, всі охочі відкрити власний бізнес можуть до 20 лютого подати заявки на участь у конкурсі. Для переможців передбачені виплати на відкриття власної справи.

Захід організовано Українським фондом стартапів спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти та науки. Підтримку надає партнер GIST (Global Innovation through Science and Technology initiative – “Глобальні інновації через науку та технології”).

Грант у розмірі 5000 доларів зможуть отримати автори найоригінальніших ідей. До розгляду приймаються бізнес-ідеї у таких напрямках як:

біо- та агротехнології;

екологія та енергетика;

промисловість та інфраструктура;

Читайте також:  На Прикарпатті масово їдуть на лавандове поле

охорона здоров’я.

Заявку приймають за адресою: https://usf.com.ua/science-business-gist-pitch-days. Реєстрація доступна до 20 лютого включно. Переможцями стануть 24 українці, які презентують свій стартап на пітч-дні.

Відзначено, що GIST з 2011 року працює із приватним сектором, щоб охопити понад 27 мільйонів інноваторів у всьому світі. Три роки тому GIST вирішив розширити можливості науково-технічних підприємців України.

Організація каталізує рішення для стартапів, які мають вирішувати економічні проблеми та проблеми розвитку через менторство, нетворкінг, навички та доступ до фінансування. Вдалося запустити понад 15 тисяч стартапів, які принесли дохід у розмірі понад 250 мільйонів доларів – завдяки тренінгам, конкурсам та інтерактивним онлайн-програмам.

Запис “5000 доларів до 20 лютого”: українців закликають подавати заявки на перспективний грант спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: