facebook

Вилучення і п’ять голів: Баварія у видовищному матчі зазнала фіаско в Бундеслізі

У суботу, 18 лютого, відбувся поєдинок 21-го туру німецької Бундесліги, в якому «Баварія» протистояла «Боруссії» з Менхенгладбаха.

Гра проходила на стадіоні «Боруссія-Парк» і завершилася перемогою господарів поля з рахунком 3:2.


У «Баварії» все пішло не за планом в цій грі вже з самого початку – на 8-й хвилині зустрічі захисник мюнхенців Дайот Упамекано отримав червону картку і залишив команду в меншості. Всього через п’ять хвилин Ларс Штіндль відкрив рахунок у грі і вивів «Боруссію» вперед.

На 35-й хвилині Ерік Чупо-Мотінг зрівняв рахунок, забивши після передачі канадського захисника мюнхенців Альфонсо Девіса.

У другому таймі «Боруссія» забила ще два голи: на 55-й хвилині відзначився Йонас Хофман, а на 84-й хвилині – французький форвард Маркус Тюрам.На 93-й хвилині Матіс Тель відіграв один м’яч, але врятуватися від поразки «Баварії» не вдалося.

«Боруссія» М – «Баварія» – 3:2

Голи: Штіндль, 13, Хофманн, 55, Тюрам, 84 – Чупо-Мотінг, 35, Тель, 90+3

«Боруссія» М: Омлін, Лайнер, Ітакура, Ельведі, Бенсебаїні, Крамер (Вайгль, 56 (Янчке, 90)), Коне, Вольф (Херрманн, 90), Хофманн, Штіндль (Тюрам, 74), Плеа (Нойхаус, 74)

«Баварія»: Зоммер, Павар, Упамекано, Блінд, Девіс, Кімміх, Гнабрі (Сане, 46), Горецка (Де Лігт, 62), Гравенберх (Мусіала, 46), Мюллер (Канселу, 16), Чупо-Мотінг (Тель, 62)

Читайте також:  Apple представила жовті iPhone 14 - фото

Попередження: Горецка

Видалення: Упамекано (пряма червона)

Огляд матчу: 

[embedded content]

Після матчу головний тренер «Баварії» Юліан Нагельсман пояснив поразку своєї команди тим, що у футболістів не вистачило сил після матчу Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

«Причиною програшу була не тільки червона картка. Я думаю, що ми могли вирішити результат гри в перші сім хвилин, до червоної картки. Частина провини лежить на нас.

Звичайно, рання червона картка ускладнила це. Нам не вистачало сил після гри в Парижі», – наводить слова Нагельсмана Bayern & Germany.

Читайте також: 

«Інтер» розгромив «Мілан» у матчі за Суперкубок Італії. Поєдинок на Міжнародному стадіоні імені Короля Фахда в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) завершився з рахунком 0:3.

В італійській Серії А завершився 19-й тур. Чинний чемпіон Італії «Мілан» зазнав розгромної поразки на виїзді від римського «Лаціо» з результатом 0:4.

«Інтер» обіграв «Мілан» у центральному поєдинку 21-го туру італійської Серії А – 1:0. «Россонері» не можуть виграти вже сім матчів поспіль.

У неділю, 19 лютого, відбувся поєдинок 24-го туру французької Ліги 1, в якому ПСЖ зустрічався з «Ліллем».

Джерело.



Категорії: