facebook

Nokia вперше за 60 років змінила логотип

Фінська компанія з виробництва мережевого обладнання Nokia Oyj вперше за 60 років оновила логотип, щоб люди більше не асоціювали її з виготовленням мобільних телефонів.

Про це інформує Bloomberg.


«На думку більшості людей, ми все ще є успішним брендом з виробництва мобільних телефонів, але це не те, чим займається Nokia зараз», – заявив керівник компанії Пекка Лундмарк.

Nokia вже майже 10 років тому відійшла від виробництва телефонів. Тепер компанія планує запустити новий бренд, який приділятиме увагу мережевому обладнанню та промисловій цифровізації.

Першим кроком для цього стало створення нового логотипа. Він складається з п’яти різних форм, які утворюють слово NOKIA. Також відмовилися від старого знакового синього кольору. Видання Reuters додає, що компанія змінила логотип уперше за 60 років.Відновлення бренду також супроводжується й новими стратегічними принципами. Тепер Nokia планує пришвидшити розвиток свого бізнесу з продажів іншим компаніям приватних мереж 5G, які все частіше використовують у світі. Лунмарк зазначив, що компанія тепер має всі інструменти, щоби зайняти цю частину ринку й не нашкодити власним прибуткам. Цьому, за його словами, сприяли обмеження, які раніше наклали на Huawei Technologies Co. Це сталося після того, як низка європейських урядів заблокувала китайському конкурентові продажі обладнання для мереж 5G.

Уже минулого року, за словами Лундмарка, корпоративний бізнес досяг 8% частки виторгу компанії.

Читайте також:  На Івано-Франківщині повінь затопила село та змела цілі будинки: фото та відео з місця події

Читайте також: 

Міністерство цифрової трансформації та фінський виробник телекомунікаційного обладнання Nokia продовжать спільно розвивати інтернет та зв’язок в Україні.

Також писали, вихід із росії виробників телекомунікаційного обладнання Nokia та Ericsson може призвести до погіршення мобільного зв’язку в країні.

Компанія HMD Global із Фінляндії, що випускає ґаджети під брендом Nokia, оголосила про вихід із ринку мобільних смартфонів у рф.

Джерело.



Категорії: