facebook

“Завжди підіймав настрій своєю посмішкою”: в ДТП трагічно загинув студент Любомир Безкоровайний

У неділю, 9 квітня, на Тернопільщині трапилась ДТП, в якій загинув студент факультету комп’ютерних інформаційних технологій Любомир Безкоровайний, група ІПЗ-22 ЗУНУ.


Про це повідомили на Facebook-cторінці вишу.

“Сумна звістка сколихнула академічну спільноту класичного університету Тернополя. У неділю, 9 квітня, у Теофіпольській тергромаді сталася жахлива аварія, у якій загинув студент факультету комп’ютерних інформаційних технологій Любомир Безкоровайний, групи ІПЗ-22. Любомир народився 30 вересня 2004 року, у 2021 році вступив на навчання до Західноукраїнського національного університету за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення». Викладачі та одногрупники згадують Любомира, як відповідального студента, доброго товариша і надійного друга, який завжди вмів знайти спільну мову з будь-якою людиною та з радістю ділився своїми знаннями й досвідом. Він був позитивним, гарно жартував й піднімав настрій своєю усмішкою”, – йдеться у дописі.

Читайте також:  Під завалами 70 хворих: обвалився п’ятиповерховий готель із зараженими коронавірусом

Запис “Завжди підіймав настрій своєю посмішкою”: в ДТП трагічно загинув студент Любомир Безкоровайний спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: