facebook

“Долар приголомшив раптово, ніхто не готувався до такого курсу валют”: експерти сказали, чи пора мчати в обмінники щосили

Готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках сьогодні, 11 серпня, просів на 3 копійки до рівня 37,63 гривень задолар.


Як інформує “УНІАН”, щодо євро курс гривні також послабився на 10 копійок, до рівня 41,60 гривень за євро. Продати американську валюту сьогодні можна в середньому за тим же курсом – 37 гривень за долар, своєю чергою продавати євро сьогодні можна вигідніше ніж у попередні дні, за курсом – 40,85 гривень за євро.

Як повідомлялося раніше, готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках 10 серпня був на рівні 37,60 гривень за долар. Євро коштувало 41,5 гривень.

Курс долара в Україні – прогноз

Начальник департаменту казначейства “Глобус Банку” Тарас Лєсовий розповів, що наступного тижня ситуація на готівковому ринку збережеться досить стабільна і прогнозована. Коридор допустимих коливань буде на рівні 37-37,5 грн/долар та 40,7-42 грн /євро.

Читайте також:  Карантин в Україні: стало відомо, які підприємці можуть отримати фінансову допомогу від держави

За словами Лєсового, спред (різниця між курсом покупки та продажу) залишиться на рівні 0,15-0,25 грн. Але обмінники інколи розширюють його до 1 грн і навіть більше.

Раніше у НБУ повідомили, що послаблення готівкового курсу гривні, яке спостерігається останніми днями, пов’язане з припиненням роботи “зернового коридору” та російськими обстрілами портової інфраструктури, при цьому ситуація є цілком контрольованою.

The post “Долар приголомшив раптово, ніхто не готувався до такого курсу валют”: експерти сказали, чи пора мчати в обмінники щосили first appeared on UA-IN.

Запис “Долар приголомшив раптово, ніхто не готувався до такого курсу валют”: експерти сказали, чи пора мчати в обмінники щосили спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: